Meciul FCSB – CFR Cluj deviază troleibuzele

Sursa foto: https://tpbi.ro/

Troleibuzele liniilor 86, 90 şi 143 nu vor mai întoarce la ”Arena Naţională” sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 18:00.

Cele ale liniei 104 vor fi deviate pe Şoseaua Iancului, pentru a permite accesul în siguranţă al publicului la meciul de fotbal dintre FCSB şi CFR Cluj.

Ca urmare a restricţionării traficului rutier pe Bd. Pierre de Coubertin în intervalul de timp menţionat (între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de intrare în stadionul ‘Arena Naţională’), troleibuzele liniilor 86 şi 90 vor funcţiona pe traseele de bază între terminalele ‘Dridu’, respectiv ‘Semănătoarea’ şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de autobuz 104 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul ‘Complex Comercial Pantelimon’ şi intersecţia Şos. Iancului/ Bd. Pierre de Coubertin, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Şos. Iancului, Şos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi traseul actual.

De asemenea, linia de autobuz 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul ‘Bucur Obor’ şi intersecţia Str. Baicului/ Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul ‘Baicului’ (capătul liniilor 69, 85 şi 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, apoi traseul actual.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.