Tenorul Ştefan von Korch şi pianistul Alexandru Burcă vor concerta, în premieră, în Opereta Lounge

Tenorul Ştefan von Korch şi pianistul Alexandru Burca vor concerta, în premieră, în Opereta Lounge, cel mai nou spaţiu cultural şi de socializare din capitală, pe 30 mai de la ora 19.00. Situat în inima Teatrului National de Opereta si Musical Ion Dacian, Opereta Lounge îşi deschide porţile către orizontul muzical de inspiraţie mediteraneană: somptuoasa „Granada” dar şi arii sentimentale şi pline de emoţie vor aduce armoniile vibrante de pe coasta Spaniei şi Italiei în sufletul spectatorilor.

Tenorul Ștefan von Korch care concertează, în premieră, în Opereta Lounge, spune: “Sunt încântat să fiu în faţa publicului în acest loc special, pe cât de eclectic pe atât de primitor, denumit Opereta Lounge. Va fi un concert special, cu o selecţie de piese ce reflectă spiritul cald al muzicii italiene şi spaniole, de la repertoriul clasic până la cel modern”

Pianistul Alexandru Burcă, nume de referinţă ţi de mare virtuozitate şi versatilitate îl va acompania pe tenorul Stefan von Korch, învăluind publicul în mângâietoare acorduri de pian.

După concertul din Opereta Lounge tenorul Stefan von Korch şi pianistul Alexandru Burcă vă dau întâlnire şi în concertele din seria Musical Extravaganza, de la Sala Dalles, după următorul program:

  • 19 Iunie – NESSUN DORMA – cu tenorul Alin Stoica şi pianistul Alexandru Burcă
  • 17 Iulie – OF, INIMIOARĂ – cu baritonul Fang Shuang şi pianistul Alexandru Burcă
  • 7 August – AVE MARIA – cu pianistul Alexandru Burcă
  • 18 Septembrie – O SOL E MIO – cu baritonul Adrian Mărcan şi pianistul Alexandru Burcă

Biletele pentru GRANADA – Ecouri Mediteraneene, dar şi pentru celelalte concerte, se găsesc pe Tickeststore.ro, la casa de bilete a Teatrului Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian, din Bd. Octavian Goga nr 1 şi la casa de bilete Tickestore de la Sala Dalles.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.