Un bărbat urmărit național a fost prins în București

Foto: Poliția Capitalei/ facebook

Un poliţist din cadrul Poliţiei Capitalei a prins şi imobilizat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care figura urmărit naţional.

„Duminică, în jurul orei 12:30, poliţişti din cadrul Secţiei 13 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, într-o zonă din Sectorul 3, au observat în trafic un autoturism, condus de către un bărbat, al cărui comportament afişat le-a atras atenţia. Astfel, s-a procedat la urmărirea şi oprirea acestuia, folosindu-se semnalele acustice şi luminoase, context în care şoferul a oprit, apoi a abandonat autoturismul şi a fugit”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Ulterior, un poliţist din cadrul Poliţiei Capitalei – Serviciul Investigaţii Criminale, aflat în timpul liber, l-a urmărit pe bărbat, reuşind să îl prindă.

„În urma legitimării şi verificării persoanei în cauză, efectuate de către poliţiştii veniţi în sprijin, s-a stabilit că persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 44 de ani, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, arată sursa citată.

De asemenea, s-a mai stabilit că acesta era urmărit naţional. Cel în cauză a fost încarcerat într-un penitenciar.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.