Cel mai mare târg de adopții canine are loc pe Arena Națională

Sursa foto: ASPA București/facebook

Pe 26 mai va fi organizat cel mai mare târg de adopții din acest an și va avea loc pe Arena Națională. Este mai mult decât un târg de adopții de câini și pisici, este evenimentul de weekend unde puteți veni cu întreaga familie, pentru că ASPA a pregătit multe activități atât pe gazon, cât și pe scenă.

La ora 10:30, dresorii de la Clubul Câinilor Utilitari vor realiza demonstrații de dresaj și agility cu câinii lor. La ora 11:00 începe spectacolul Întâlnire cu Onix și Barton, pus în scenă de Opera Comică pentru Copii. Tot artiștii OCC, pe parcursul zilei, vor derula o paradă în costume de animale.

La ora 12:00 spectatorii se vor bucura de dansuri sportive, realizate de Academia-Campionilor. La ora 13:00 intră în scenă Clubul Sportiv Akura, cu demonstrații de karate. La ora 14:00 vor avea demonstrații de grooming canin.

La ora 15:00, artiștii de la Circul Metropolitan Bucuresti au pregătit un moment de jonglerii și acrobații. La ora 16:00, jandarmii Diviziei Canine din cadrul Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti vin să ne arate exerciții interesante cu câinii de serviciu.

Pe tot parcursul evenimentului vor avea loc și activități sportive și jocuri ale copilăriei: șotronul pe gazon, săritul corzii, elasticului, fotbal, ping pong și multe altele, potrivite de la mic la mare.

De asemenea, antrenorii de la CSM Bucuresti vor forma grupuri cu copiii prezenți la eveniment pentru a juca tenis și volei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.