Video: Zodier și Holy Molly – „Piesa poate să bubuie pe TikTok sau să intre în trending, dar cel mai puternic și mai real este feedback-ul pe care îl primești de la oamenii din fața ta”

Piesa „Fericit” este un manifest al unei trăiri intense, iubirea! Versurile sunt încărcate de pasiune și armonii vibrante și se combină perfect cu acordurile care emoționează de la prima ascultare. Videoclipul te pune față în față cu diversitatea experiențelor umane și cu variantele prin care oamenii întâlnesc fericirea. În matinalul București FM ne-am întâlnit astăzi cu Holy Molly și Zodier.

Sursa foto: Cornel Munteanu

Piesa se schimbă în funcție de momentul în care este cântată sau ascultată, spune Holy Molly: „Atunci când nu o ascult mă gândesc la ea ca la o baladă, dar când o cântăm live parcă este o schimbare majoră. Poate că prin prisma elementelor folosite poate fi numită baladă, dar pentru faptul că are nuanța de fericire combinată cu melancolie, mi se pare că se duce mai sus de atât.”

Atunci când scrie o piesă, cel mai important pentru Zodier este mesajul: „Eu când am scris refrenul și l-am ascultat a doua zi tot așa cu chitară, nu aveam o direcție clară a piesei pentru că nu-mi dădeam seama unde o să ajung cu ea. Știam doar că pentru refrenul acesta mi-ar trebui o fată. Nu mă gândeam la ritm, mă gândeam la ce mesaj transmite, sunt patru versuri ca o cerință, o rugăciune.”

Sursa foto: Cornel Munteanu

Piesa a fost produsă datorită feedback-ului foarte bun din timpul concertelor: „Eu aveam piesa, dar nu era înregistrată, eram doar eu cu chitara. Am fost în turneu cu The Motans și m-am gândit că trebuie să cânt și această melodie. Am cântat-o în vreo șase-șapte țări și feedback-ul oamenilor era aparent mai bun decât la alte piese.”

Holy Molly a completat: „Momentele de acest tip, sunt cel mai bun feedback pentru noi. Într-adevăr poate să bubuie piesa pe TikTok sau să intre în trending, și acestea sunt semne foarte bune, dar cel mai puternic și mai real este feedback-ul pe care îl primești de la oameni când sunt în fața ta, când îi vezi, când ai contact cu ei, când aproape poți să pui mâna pe ei. Vezi totul în ochii lor.”

Sursa foto: Cornel Munteanu

Videoclipul este unul cu mesaj, iar cei doi se bucură de toată munca pe care au depus-o pentru un rezultat special: „Pentru noi este mult mai ușor să facem un clip de imagine în care amândoi am fi față în față și am da un playback pe piesă, ne-am uita unul la altul, ar bate un pic de vânt în părul meu și el s-ar uita feroce.”

„La clipurile cu poveste, pe lângă faptul că este o implicare mult mai mare din partea noastră este nevoie și de o adunare de forțe din partea mai multor oameni, pentru că este nevoie de costume, de locații și așa mai departe.”

Hai cu un play la videoclipul de mai sus pentru ca ulterior să apară fericirea și în playlistul tău!

Autor: Cornel Munteanu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.