Unde ne distrăm în acest weekend în București! Vezi lista evenimentelor

Foto: arcub.ro

Iubitorii de natură pot descoperi grădinile lumii, în weekend, la Bucharest Flowers în Parcul Herăstrău. Evenimentul are loc de vineri, 24 mai până duminică, 26 mai. Intrarea este gratuită.

Detalii despre eveniment AICI

Începând cu 17 mai 2024, Fântânile Urbane din centrul Bucureștiului oferă din nou spectacolele de apă, muzică şi lumini „Simfonia Apei”.
În cadrul spectacolelor, vizitatorii vor fi întâmpinaţi cu tematici care celebrează valorile autentice şi contribuţiile remarcabile ale oamenilor de ştiinţă, cultură şi sport

Detalii despre programul spectacolelor AICI

In acest weekend, Festival du Bonheur – Pour les Gourmands revine pe Bulevardul Kiseleff. Te asteaptă 2 zile pline de distractie, mâncare delicioasă si o atmosferă de party pe parcursul întregului program.

Mai multe despre programul evenimentului gasesti AICI

Romanian Design Week, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, se va desfăşura, în perioada 24 mai – 2 iunie, publicul larg având acces la mai multe expoziţii prezentate în clădirea fostului restaurant CINA, dar şi la peste 130 de evenimente-conexe.

Mai multe detalii despre programul, evenimentele și formatele acesteia AICI

O nouă ediție a proiectului „Străzi deschise, București – Promenadă urbană” are loc în weekendul 25-26 mai.

Detalii despre programul artistic AICI

Asociația Urban Events organizează Târgul Piața Țărănească, desfășurat în curtea interioară a Muzeului Naţional al Țăranului Român din București, în perioada 24 – 26 mai. Intrarea este liberă.
In curtea muzeului vă așteaptă târgoveți și artizani, meșteri și negustori, producători cu preparate tradiționale și podoabe, obiecte vechi și ateliere de creativitate pentru copiii mai mari sau mai mici.

Detalii despre eveniment AICI

În perioada 23 mai – 2 iunie 2024, iubitorii fotbalului au ocazia să sărbătorească Generația de Aur la Art Safari printr-o expoziție temporară în contextul finalei de adio pe care jucătorii din acea generație de excepție o vor juca în fața unui stadion plin de suporteri, pe 25 mai, pe Arena Națională.

Detalii despre expozitie AICI

Pe 26 mai va fi organizat cel mai mare târg de adopții din acest an și va avea loc pe Arena Națională. Este mai mult decât un târg de adopții de câini și pisici, este evenimentul de weekend unde puteți veni cu întreaga familie, pentru că ASPA a pregătit multe activități atât pe gazon, cât și pe scenă.

Mai multe informatii AICI

O nouă ediţie a Mogoșoaia ClasicFest, continuă și în acest an sub genericul „Culturile lumii”. Evenimentul va avea loc în perioada 25 si 26 mai, în spațiile Palatului Brâncovenesc de la Mogoșoaia.
Timp de două zile, în spaţiile de poveste ale Palatului Brâncovenesc de la Mogoşoaia, vă veţi putea bucura de: expoziţii de artă plastică, fotografie, obiecte tradiţionale, proiecţii de filme, concerte, spectacole de dans, ateliere handmade pentru copii.

Mai multe informatii despre program AICI

Centrul de Resurse în Fotografie (CdRF) ne invită la finisajul a două expoziții eveniment: Broken Borders a Ioanei Moldovan, curatoriată de Arianna Rinaldo, și Seamless a lui Andrei Păcuraru, curator Natan Dvir.

Detalii despre expozitii AICI

Muzeul Municipiului București invită publicul la vernisajul expoziției „Gheorghe Marinescu – o viață dedicată muncii, științei, progresului”, eveniment care va avea loc pe data de 24 mai, ora 18:00, la Palatul Suțu.

Mai multe informatii despre vernisaj AICI

Femei pe Mătăsari 2024 revine cu cea de-a 12-a ediție; timp de 3 zile arta, muzica si voia buna te asteapta pe strada Mătăsari.

Programul evenimentului il gasiti AICI

Ziua mondială a albinelor va fi marcată, sâmbătă, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, unde vor fi organizate ateliere pentru copii, diverse concursuri şi spectacole tematice.

Mai multe informatii AICI

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.