K-ZILLA 2024 pe esplanada Operei Naționale București

Foto: Opera Comică

Peste 10.000 de copii, adolescenți și părinți sunt așteptați la K-Zilla – Festivalul Elevilor, cel mai mare eveniment organizat cu ocazia Zilei Copilului.

Va avea loc pe esplanada Operei Naționale București, pe 1-2 iunie 2024, între orele 08:00-22:00.

Evenimentul include două zile pline cu activități interactive, educative și recreative, concerte ținute de artiști consacrați, musicaluri și nenumărate surprize.

Printre cele mai importante momente ale festivalului se află un maraton de cycling, concursul elevilor K-Zilla Alpha Challenge, festival asiatic și multe altele.

Pe scenă vor urca zeci de artişti, printre care Andeea Bălan, Connect-R, AMME, Diana Matei, Ozana Barabancea, Corul Maestra, Delia Constantin, Rebeca Rizea, Toby Ibitoye (pian), Corul de copii al Operei Naționale București, Corul de copii Meloritm, Aryma, Irina Popescu.

De asemenea, va fi anunțat musicalul Shrek de către Opera Națională București.

În cele două zile de festival sunt oferite și vouchere, servicii și produse gratuite și premii surpriză pentru întreaga familie.

Festivalul K-Zilla se află la doua ediție și este organizat de Asociația Club Sportiv OBSwim în parteneriat cu Opera Națională București și cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB), al Inspectoratului Școlar Județean Ilfov (ISJIF) și al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

Intrarea la Festivalul K-Zilla este gratuită.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.