Meciul de adio al Generației de Aur

Sursa foto: https://tpbi.ro/

Generația de Aur își ia adio, sâmbătă seară, de la publicul microbist din România.

Fotbaliștii anilor 1990 care au obținut cele mai mari performanțe în tricoul tricolor vor da piept cu o selecționată mondială.

Partida de pe Arena Națională este programată de la ora 20:30.

Meciul de retragere va fi celebrat și printr-un monument în fața stadionului în rondul de la Maior Coravu.

Traseele a nouă linii de transport public vor avea program prelungit de circulaţie în această seară, pentru a prelua spectatorii care vor asista la ‘Meciul de adio al Generaţiei de Aur – Pentru Ultima Dată Împreună’.

Este vorba despre liniile 1, 10, 40, 55, 86, 90, 102, 104 şi 335, care vor circula la un interval de succedare de 10-15 minute, până în jurul orei 1:00.

De asemenea, ca urmare a restricţionării traficului rutier pe Bd. Pierre de Coubertin (între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Arena Naţională), tot sâmbătă, începând cu ora 16:00 (la dispoziţia Brigăzii Rutiere de Poliţie), liniile din zonă vor fi deviate.

Astfel, troleibuzele 86 şi 90 vor funcţiona pe traseele de bază între terminalele ‘Dridu’, respectiv ‘Semănătoarea’ şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de autobuz 104 va circula pe traseul de bază între terminalul ‘Complex Comercial Pantelimon’ şi intersecţia Şos. Iancului/ Bd. Pierre de Coubertin, iar ulterior pe o rută modificată în ambele sensuri, pe Şos. Iancului, Şos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi traseul actual.

Totodată, autobuzele liniei 143 vor avea ruta pe traseul de bază între terminalul ‘Bucur Obor’ şi intersecţia Str. Baicului/Şos. Pantelimon, după care pe un traseu modificat pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul ‘Baicului’ (capătul liniilor 69, 85 şi 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, iar apoi traseul actual.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.