UPDATE Căței și pisicuțe la ”Adoptă la Arenă”

Foto: ASPA Facebook

Update: Canicross-ul a fost una dintre atracţiile târgului de adopţii de animale de companie organizat, duminică, la Arena Naţională, de Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA). Nu mai puţin de 50 de persoane au alergat alături de câinii lor pe o distanţă de un kilometru.

Câştigătorul canicross-ului a fost Luca Bica, alături de Cash, un brac german, în vârstă de trei ani. Ei au parcurs un kilometru în 3,16 minute. Luca l-a primit pe Cash atunci când acesta avea şapte luni, iar de atunci iese cu el zilnic, fie la alergare, fie pe bicicletă. El locuieşte în afara Bucureştiului.

Evenimentul a inclus și activităţi pentru copii, spectacole susţinute de Opera Comică şi Circul Metropolitan, demonstraţii de dresaj şi de grooming canin.

Aproximativ 30 de câini au fost adoptaţi în prima parte a zilei.

Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat că, la a doua ediţie a evenimentului ”Adoptă la Arenă”, cel mai mare târg de adopţii de animale de companie din Bucureşti, sunt propuşi spre adopţie peste 50 de câini din adăposturile ASPA şi 20 de pisici de la asociaţiile partenere.

Sunt zeci de activităţi atractive pentru întreaga familie, inclusiv un cros pentru oameni şi câini, de la ora 14:00.

Evenimentul de la Arena Națională are loc până la ora 18:00.

Fiecare adopție responsabilă este premiată de sponsori, pentru a începe cu dreptul această nouă etapă în viața lor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.