VIDEO: Robert Glință despre performanța în sport – Succesul tău începe de aici!

„Robert Glință n-a avut la dispoziție asemenea informații și cei care citesc cartea au toate șansele să-l depășească, împreună putem să facem performanța” – Robert Glință despre cartea „Performanța în sport – Succesul tău începe de aici”

Dacă vrei să afli toate secretele performanței în sport ai ajuns în locul potrivit!
Pe 12 iunie are loc lansarea primei cărți la nivel mondial care abordează multidisciplinar educația sportivă. Fiecare capitol al cărții „Performanța în sport – Succesul tău începe de aici” este scris de către un trainer EGOAL și sunt abordate următoarele teme: Comunicare și Brand personal, Psihologie, Nutriție, Educație Financiară, Recuperare și Refacere. Inițiatorul EGOAL Valentin Comănoaia și sportivul Robert Glință au venit la București FM.

Valentin ne-a spus cum a aparut cartea „Performanța în sport – Succesul tău începe de aici”. „EGOAL este un proiect educațional prin care ne adresăm iubitorilor sportului, atât sportivilor, cât și părinților, dar și antrenorilor. Plecăm de la premisa că inclusiv în sport, dacă vrem să facem performanță, avem nevoie de educație. De 2 ani sunt organizate gratuit seminare educaționale.”

„La un moment dat am avut un moment în care mi-am dat seama că vorbele trec, scrisul rămâne și cum la seminare aveam un număr limitat de participanți, era păcat ca acele informații să se ducă, să nu rămână într-un loc anume. Așa ne-am gândit să le imortalizăm într-o carte ca atunci când un sportiv își dorește să își aleagă această meserie, să aibă un start bun în viață.”

Inițiatorul EGOAL ne-a povestit cum a ajuns să lucreze împreună cu Robert Glință. „Robert este cunoscut datorită performanțelor în sport, însă noi i-am propus să devină ambasadorul proiectului datorită valorilor lui morale și educaționale. El a fost și invitatul nostru special la un seminar de tip întâlnește-ți idolul în care l-am despicat pe Robert în patru, scoțând în evidență rolul educației în cariera lui de mare sportiv.”

Punctul decisiv care l-a făcut pe Robert să colaboreze cu EGOAL a fost Valentin – omul, cel din spatele funcției de antreprenor. „Se vede că nu este doar un antreprenor bun, este implicat cu sufletul și asta este ceea ce m-a convins să fac parte din proiectele EGOAL. Tot ce este creat aici are o valoare net pozitivă pentru societate și pentru sportul de performanță în România.”

„Când am auzit că aceste seminare sunt complet gratuite, nu am putut să nu mă alătur bărcii ca să pot susține și eu cât de mult pot creșterea capacității de performanță sau resursele care sunt disponibile pentru a facilita performanța sportului în România.”

. „Aceste resurse nu pot ajunge la sportivi decât prin depunerea unor eforturi financiare și trebuie să ai cunoștințele la care să apelezi ca să obții astfel de informații. Pentru foarte mulți sportivi este foarte greu de făcut așa ceva. Statul nu prea pune la dispoziție astfel de resurse de psihologie sportivă, de nutriție, de recuperare.”

„Prima schimbare deja a făcut-o Valentin, prin lansarea acestei cărți. Sper ca mulți alți oameni să urmeze modelul, pentru că avem parte de o lipsă de interes față de resursele sportive care sunt deja disponibile, este nevoie de mai mult decât veșnicele încurajări. Spiritul unui antrenor trebuie să evolueze la rândul lui ca un medic care trebuie să fie să-și dea un update zilnic.”spune Robert Glință

Pe lângă cei cinci experți în domeniile despre care se vorbește în cartea ce urmează a fi lansată pe 12 iunie, Robert Glință a scris prefața acesteia, experiență pe care o consideră un privilegiu. „Am acceptat această provocare și mă bucur foarte mult să fiu partenerul acestei comunități pentru că împreună putem să facem performanța, Robert Glință n-a avut la dispoziție asemenea informații și cei care citesc cartea au toate șansele să-l depășească.”

Hai cu un play la videoclipul de mai sus pentru a afla tot ce trebuie să știi despre drumul performanței și să descoperi noțiunile de bază despre corp, minte și viitor financiar!

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.