VIDEO: „Am dansat în pietriș pe tocuri pentru videoclipul piesei Ador, Ador.” – AMI 

AMI revine la ritmurile latino, stilul la care toți fanii au insistat să se întoarcă! „Ador, Ador” este un single ca un adevărat foc de artificii muzicale. Cu fiecare ascultare te vei transporta direct la cea mai tare petrecere a verii. Ritmul te trezește la viață și te face să te ridici în picioare pentru a dansa până dimineața, o explozie de energie și fericire. Artista a fost în această dimineață în studioul București FM pentru a ne spune tot ceea ce trebuie să știm despre cea mai recentă lansare.

AMI simte că s-a întors în timp cu noua lansare, deși are un sound fresh, este în același stil ca primele ei piese de pe radio. E un fel de back to the origins, face parte tot din era Nostalgiapentru că este fix stilul cu care eu m-am lansat, latino. Eram într-o sesiune și a propus Andrei Ursu să facem o piesă în stilul Playa en Costa Rica.”

Era foarte frig afară, asta se întâmpla undeva prin ianuarie. Ni s-a părut o idee bună să facem ceva de vară, ceva fresh, să ne încălzim puțin. În 2 ore a ieșit piesa.”

Pentru artistă nu e prima oară când piesele ei sunt pregătite sau prind la public în contrast cu momentul pentru care a fost gândită.Playa en Costa Rica o lansasem undeva prin vară, dar ea a intrat pe radio în iarnă și de Revelion toată lumea petrecea pe piesa asta. Deci s-a întâmplat și să lansez într-un sezon și prindă fix atunci când nu m-am mai așteptat.

Videoclipul piesei artistei este filmat în Olimp. AMI ne-a oferit mai multe detalii din spatele camerelor de filmat. Am pregătit dansul cu Emil Rengle și am vrut să fim mai eleganți în acest videoclip, ne-am super distrat. Am învățat rapid, pe set am improvizat la un moment dat. A fost foarte greu că am dansat în pietriș.”

Pentru Emil nu a fost atât de dificil, pentru mine a fost greu pentru că nu sunt dansatoare profesionistă. Am avut și repetiții, plus tocuri, dar foarte faină toată ziua respectivă.

Fanii solistei sunt mereu alături de ea.Mă bucur că feedback-urile sunt foarte bune și de la radio și de la comunitatea mea care adoră piesa asta. Mi-a fost foarte dor de ritmurile latino și pentru că vine ușor-ușor vara am zis că trebuie să încerc să revin cu o piesă în acest stil. Se pare că asta și-a dorit și publicul.”

Eu sunt foarte spontană, oamenii care-mi ascultă mie piesele știu că am jonglat în toți anii aceștia de când m-am lansat din 2012 cu stilurile latino, pop și disco. A fost un mix între ele, depinde de starea mea.

Am multe piese la sertar și în funcție de ce simtîntr-o anumită perioadă le lansez . Așa s-a întâmplat și cu Ador, AdorAm o piesă care urmează să fie lansată, a luat naștere acumvreo 3 ani de zile, fanii mei deja o știu că am dat teasere cu ea pe internet și în continuu mă întreabă de ea. Simt că nu i-a venit momentul.

Hai cu un play la videoclipul de mai sus pentru a te convinge că ai nevoie de încă o piesă în playlist care să te facă să adori vara asta!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.