Intră în Lumea Supereroilor, la CONIL Fest!

Asociația CONIL organizează CONIL FestFestivalul Integrării cel mai mare eveniment dedicat copiilor tipici și cu nevoi speciale din România, pe 1 si 2 iunie, la Circul Metropolitan București.

Copiii sunt astetati în Lumea SuperEroilor cu o mulțime de activități și surprize, între orele 09:00-19:00.

Potrivit organizatorilor, Festivalul Integrării, va găzdui, pe lângă momentele artistice, o varietate de activități pentru copii și tineri. Aceștia vor avea ocazia să exploreze, în foaierul Circului Metropolitan, noi forme de artă și să își dezvolte abilitățile creative în cadrul atelierelor dedicate.

De asemenea, duminică, 2 iunie, de la ora 10:00, CONIL Fest invită copiii și adulții la Spectacolul de Circ susținut de AEROFONIK în completarea festivalului.

Târgul de bunătăți va fi amplasat în două zone ale festivalului, atât în foaierul circului, cât și în zona exterioară. Astfel, în zona interioară se vor desfășura activități pentru iubitorii de științe, ateliere de decorat baloane, de pictură (pe apă, pietre sau ceramică) sau ateliere de terapie prin artă, dar vor exista și spații comerciale, unde vizitatorii vor putea admira o selecție de bijuterii și genți handmade, articole vestimentare realizate de antreprenorii locali, respectiv cărți și jucării pentru copii. În zona exterioară, participanții vor avea acces la zona de food, spectacole de magie, teatru de păpuși, dar și la trasee aplicative, demonstrații de tenis și chiar ștafetă.

Accesul în cadrul CONIL Fest, în ambele zile, este gratuit, astfel că organizatorii preconizează prezența a peste 20.000 de participanți, de toate vârstele, la Circul Metropolitan București.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.