STB: Peste 10.000 de bucureşteni au participat sâmbătă la Ziua Porţilor Deschise

Peste 10.000 de copii, părinţi şi bunici au participat sâmbătă la Ziua Porţilor Deschise la Societatea de Transport Bucureşti (STB), eveniment organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

„Ne-am pregătit pentru ei cu: animatori pentru copii; curse cu Tramvaiul Cofetărie; o expoziţie a vagoanelor de tramvai care au circulat în Capitală la începutul secolului trecut; o expoziţie a mijloacelor de transport şi de intervenţie. Vremea a ţinut cu micii şi marii vizitatori ai noştri”, precizează STB .
Cei mici s-au jucat în cabina tramvaielor de epocă iar cei mari, pasionaţi de motoare şi camioane, au avut acces în cabina mijloacelor de transport şi a celor de intervenţie.

„Ne bucură faptul că transportul public prezintă interes pentru bucureşteni. O dovedeşte prezenţa numeroasă de astăzi a copiilor, părinţilor şi bunicilor, a pasionaţilor de mijloace de transport. Vă asigurăm că lucrăm, zi de zi, pentru a creşte calitatea serviciului de transport în Bucureşti!”, a declarat Daniel Istrate, directorul general al STB SA.

sursa foto- fb

Societatea de Transport București –

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.