Străzi Deschise, de Ziua Copilului!

Foto: Marius-Danilevici/ arcub.ro

„Străzi deschise, București – Promenadă urbană” marchează Ziua Copilului printr-o serie de evenimente pe Calea Victoriei dar și în sectorul 5, pe strada Bârcă, între Calea Rahovei și Dumbrava Noua. Acolo vor avea loc diverse activități recreative, de la ateliere și spectacole de teatru la dans artistic și acrobatii de circ.

Pe strada Bârcă, astăzi, de la ora 16:30, dansatorii Studio B20&Zebrads Dance Academy vor prezenta un spectacol captivant de dans, urmat de un minishow de acrobații oferit de Circul Metropolitan București, de la ora 17:00.

Seara, artiștii Teatrului de Animație Țăndărică vor aduce la viață povestea „Motanului încălțat” într-un spectacol de teatru de păpuși, între orele 18:00 și 19:00. Seara va continua cu un show de dans artistic prezentat de Alexandra Vasile, de la ora 19:00, completând o zi plină de divertisment pentru publicul bucureștean și turiști.

Pe Calea Victoriei, astăzi, avem o paradă de mascote între Cercul Militar și Muzeul Colecțiilor de Artă, între orele 17:30 și 19:30, și un spectacol de teatru de animație pentru copii de la ora 18:00, în zona Muzeului Colecțiilor de Artăa.

Teatrul Țăndărică a pregătit pentru astăzi și duminică scurte momente de teatru de animație, ce vor avea loc de la ora 18:00 în zona Muzeului Național de Artă.

Între orele 16:30 și 17:15, actorii Teatrului Ion Creangă vor prezenta un atelier de teatru pentru copii, iar de la ora 19:20 artiștii Circului Metropolitan Bucurșsti vor prezenta un minishow de acrobații.

Programul este completat cu activități artistice și sportive organizate de Proedus, între Bulevardul Regina Elisabeta și Piața Națiunile Unite.

Tot pe Calea Victoriei, lângă Palatul Telefoanelor va fi și București FM. Tiberiu Paun iese în stradă cu o ediție specială a emisiunii City Break. Copiii sunt asteptați de ziua lor la microfonul Bucuresti FM! Între orele 15:00 și 19:00, puteți experimenta în direct vorbitul la microfon și puteți câștiga invitații la spectacole și cărți pentru copii.

Mai multe detalii găsiți AICI.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.