Cursă caritabilă ”Race for the Cure” în București

Sursa foto: Fundatia Renasterea/facebook

Fundaţia Renaşterea organizează, sâmbătă, cursa caritabilă ”Race for the Cure”, destinată promovării sănătăţii şi luptei împotriva cancerului de sân. Cursa nu este competititvă.

Ajunsă la a zecea ediţie, cursa poate fi parcursă în plimbare sau alergare, având o lungime de 4 kilometri sau 0,7 kilometri, cu punct de start şi de sosire în rondul Kiseleff.

Traseul cursei este următorul: rondul Kiseleff către Arcul de Triumf, unde se virează dreapta (fără înconjurarea Arcului), pe banda 1 de circulaţie şi trotuarul dreapta al Bulevardului Mareşal Constantin Prezan până la Piaţa Charles de Gaulle, continuând pe Bulevardul Aviatorilor pe bretea şi trotuar până la Piaţa Victoriei, unde se virează dreapta pe Bulevardul Kiseleff până la zona de eveniment şi sosire (sensurile de alergare/plimbare 4 km vor fi delimitate de garduri şi bandă semnalizatoare).

Programul include: încălzire pe muzică, jocuri educative şi activităţi distractive pentru copii, Photo fun booth, trofee şi diplome pentru cea mai numeroasă, gălăgioasă, amuzant costumată, originală sau inimoasă echipă. Fiecare participant va fi înscris la Tombola Renaşterea, cu premii şi surprize, pentru toate categoriile de vârstă.

Taxa de înscriere la Race for the Cure România este de 60 lei pentru adulţi şi 30 lei pentru copiii sub 18 ani.

Fiecare participant primeşte un kit (tricou şi număr de participare), apă (un punct de hidratare pe traseu şi la sosire), o înscriere la Tombola Renaşterea şi o medalie la terminarea cursei.

Liniile de autobuz 100, 203 şi 205 funcţioneaza pe trasee modificate până în jurul orei 10,30, pentru a permite desfăşurarea cursei.

Autobuzele liniilor 100, 203, 205, 282, 331 şi 335 vor circula pe Bd. Mareşal Constantin Prezan pe banda a doua, iar staţia ‘Arcul de Triumf’ aferentă liniilor 282, 331 şi 335 va fi suspendată.

Totodată, pentru buna desfăşurare a evenimentului, până la ora 13.00 este restricționat traficul rutier pe traseul competiţiei sportive, precum şi pe arterele care acced către aceste tronsoane.

Brigada Rutieră recomandă ca rute alternative:

– Şos. Bucureşti-Ploieşti – Bd. Aerogării – Str. Nicolae G. Caramfil – Bd. Aviatorilor – Piaţa Victoriei;

– Bd. Ion Mihalache – Bd. Banul Manta – Şos. Nicolae Titulescu – Piaţa Victoriei – Bd. Iancu de Hunedoara – Şos. Ştefan cel Mare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.