Educator din București acuzat de agresiune sexuală

Foto: Poliția Capitalei/ facebook
Poliția Capitalei informează că Secția 5 a fost sesizată luni, în jurul orei 17.00, de către o femeie, în calitate de director al unei unități de învățământ, cu privire la faptul că doi minori, în vârstă de 5 ani, ar fi fost agresați sexual. Bănuit de comiterea faptelor fiind educatorul acestora.
La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul subunității, ocazie cu care au luat legătura cu directoarea unității de învățământ. Ulterior, atât femeia, cât și părinții celor doi minori au mers la sediul secției de poliție, în vederea audierii.
În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate până în acest moment, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuitul, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, profitând de imposibilitatea minorilor de a-și exprima consimțământul, în raport cu vârsta fragedă a acestora pentru a înțelege ce se întâmplă, i-ar fi agresat sexual pe cei doi minori.
De asemenea, în acest moment se administrează probatoriu, în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale.
Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul subunității, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.