Piața Țărănească revine la Muzeul Național al Țăranului Român!

Foto: comunicat de presa

Producători cu produse naturale și produse tradiționale, meșteri, artizani și colecționari de antichități, tineri artiști și bucătari pricepuți, cu toții ne așteaptă de vineri până duminică, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român la Târg de vară la Șosea, cu lucruri meșteșugite și bucate fel de fel.

Puteți târgui ii și țesături mai vechi și mai noi, icoane și tablouri realizate de artiști contemporani, ceramică, sticlă, lavandă și flori, cosmetice naturale, mobilier țărănesc și obiecte vechi, podoabe și jucării realizate manual, obiecte croșetate sau podoabe din materiale naturale, bijuterii și vestimentație, obiecte din lemn folositoare unei gospodării.

Meșterii și artizanii vor lucra la fața locului pentru a împărtăși din măiestria lor.

Mai găsiți prăjituri de casă și cofeturi, dulcețuri și siropuri, brânzeturi, miere și păstură, fructe și legume proaspete, inghețată artizanală, turtă dulce și covrigi, vin, țuică bio de la Cuca, limonadă și suc de cătină cu miere, ciocolată de casă și doboș, dar și mâncare gătită (fasole cu ciolan, borș de pește, crap, păstrăv, sărmăluțe) și preparate la grătar, cum îi stă bine unei piețe țărănești autentice!

Suntem așteptați la Piața Țărănească, de vineri, 14 iunie, până duminică,16 iunie, în curtea Muzeului Național al Țăranului Român! Programul de vizitare este între orele 10:00 – 19:00, iar intrarea este liberă!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.