Traficul feroviar pe relaţia Bucureşti-Videle, afectat din cauza defectării unui tren de marfă

Foto: Alina Decu

Circulaţia feroviară este oprită, începând cu ora 16:15, pe intervalul Bucureşti Nord – Videle, din cauza defectării unui tren privat de marfă, între staţiile Vadu Lat – Zăvestreni, pe firul II, informează Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

„Trenul de marfă defect, cu 25 de vagoane goale în compunere, aparţine operatorului privat GFR şi efectua un transport pe relaţia Brazi – Giurgiu Nord, defecţiunea la locomotivă fiind înregistrată în jurul orei 16:15, pe firul II, între staţiile Vadu Lat şi Zăvestreni, firul I fiind închis pentru lucrări”,  informeaza CFR SA.

Potrivit sursei citate, până la sosirea locomotivei de ajutor din Grădinari, necesară pentru retragerea garniturii de marfă din linie curentă, trenurile de călători vor fi oprite temporar în staţiile adiacente intervalului Vadu Lat – Zăvestreni, momentan doar trenul IR 1835, care circulă în relaţia Bucureşti Nord – Teiuş, staţionând în Vadu Lat.

„Estimăm finalizarea operaţiunii de retragere a garniturii defecte de marfă şi redeschiderea liniei în circa 40 de minute. CFR SA transmite scuze călătorilor din trenurile care staţionează/vor staţiona temporar şi îi asigură că personalul feroviar al SRCF Bucureşti va acorda tot suportul tehnic necesar operatorului de marfă pentru retragerea garniturii defecte în condiţii de siguranţă, astfel încât reînscrierea în circulaţie a trenurilor de călători să se realizeze în cel mai scurt timp”, subliniază reprezentanţii companiei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.