Încă o bătaie în traficul bucureștean. Presupușii agresori au fost reținuți

Sursa foto: Poliția Română/facebook

Doi bărbaţi bănuiţi că ar fi lovit un şofer pe o stradă din Sectorul 5 au fost depistaţi şi reţinuţi.

Brigada Rutieră informează că poliţiştii Secţiei 18 au identificat şi depistat doi bărbaţi, în vârstă de 34, respectiv 37 de ani, bănuiţi de comiterea faptei, dar şi pe victima infracţiunii, un bărbat de 34 de ani.

Cei doi suspecţi au fost conduşi la Poliţie pentru audieri, fiind reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi în faţa magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate, din oficiu, de către Secţia 18 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria 5, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ancheta a fost deschisă după ce în spaţiul public a fost difuzată o înregistrare cu doi bărbaţi care ameninţă cu moartea şi lovesc de mai multe ori un şofer pe o stradă din Sectorul 5.

Pe un grup de Facebook intitulat ‘Accidente rutiere România’ a fost postată miercuri o înregistrare făcută de un trecător în zona Marriott din Bucureşti.

Mai multe maşini staţionează în coloană şi, la un moment dat, doi indivizi se îndreaptă spre o maşină şi încep să-l ameninţe cu moartea pe şofer.

Apoi, unul dintre bărbaţi sparge geamul maşinii cu pumnul şi îl loveşte de mai multe ori pe şofer.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.