Unifarm lansează Canalul de Urgenţe acces medicamente pentru membrii PALMED

foto: Facebook Ministerul Sănătății - România

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED anunţă lansarea Canalului de Urgenţă (Emergency Response Plan) în baza protocolului de colaborare cu Compania Naţională Unifarm SA.

Acest nou mecanism va fi disponibil pentru membrii PALMED începând din această lună şi reprezintă o soluţie concretă, pragmatică şi concisă de a facilita aprovizionarea cu medicamente cu risc de discontinuitate, pentru a asigura tratamentul pacienţilor spitalelor private.

Canalul de Urgenţă facilitează accesul la medicamente care nu sunt disponibile în cantităţi suficiente din motive de producţie sau comerciale. Acest sistem suplimentar şi opţional asigură necesarul de medicamente în timp real şi este accesibil companiilor membre PALMED din întreaga ţară.

Principalele facilităţi oferite membrilor PALMED:  prioritate la pre-rezervare, prioritate la livrare, termene de plata preferenţiale şi acces în timp real la listele de medicamente disponibile, cu posibilitatea extinderii listei în funcţie de solicitările formulate de furnizorii privaţi de servicii medicale.

Canalul de Urgenţă subliniază angajamentul comun al PALMED şi Unifarm de a oferi soluţii eficiente pentru îmbunătăţirea asistenţei medicale în România. Acest parteneriat este un sprijin pentru furnizorii de servicii medicale private, dar, mai important, asigură pacienţilor accesul rapid şi sigur la medicamentele vitale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.