Primăria Sectorului 1: Activitatea ADP, grav afectată de lipsa fondurilor financiare

Foto: Facebook - Horia Tomescu

Activitatea Administraţiei Domeniului Public Sector 1 va fi sever afectată, de la 1 iulie 2024, din lipsa fondurilor financiare, după ce Consiliul Local Sector 1 a respins, în mod repetat, rectificarea bugetară, conform unui comunicat de presa al institutiei.

Consiliul Local Sector 1 a ignorat inclusiv astazi cererea de rectificare bugetară pentru a aloca fonduri financiare pentru funcţionarea ADP Sector 1.

În acest moment, contractele de prestări servicii care sunt semnate nu vor mai putea fi derulate şi nu vor mai putea fi încheiate noi contracte.

Această situaţie financiară gravă, la care s-a ajuns din cauza Consiliului Local Sector 1, afectează funcţionarea locurilor de joacă (nu va mai putea fi plătită firma care se ocupă de mentenanţa echipamentelor, iar acest lucru ar putea duce la închiderea locurilor de joacă, începând cu data de 1 iulie), întreţinerea spaţiilor verzi şi a parcurilor, întreţinerea cişmelelor şi fântânilor, serviciul parcări de reşedinţă, lucrările de reparaţie a străzilor pe care primaria le are  în administrare şi activităţile pe care le are în cadrul Planului de Siguranţă Rutieră.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.