Tiny House Festival are loc la Vama Veche

Sursa foto: comunicat de presa

Vama Veche va deveni centrul inovației în domeniul locuințelor alternative, odată cu lansarea oficială a celei de-a doua ediții Tiny House Festival. Până pe 30 iunie, peste 40 de unități de cazare unice, de la tiny houses și case modulare la dom-uri și corturi de glamping, accesorii moderne pentru business-uri de turism, precum jacuzzi, spa-uri sau ciubăre, își așteaptă vizitatorii pentru a le explora, închiria sau cumpăra, la cele mai competitive prețuri din Europa.

Sursa foto: comunicat de presa

Tiny House Festival reunește cei mai importanți producători și inovatori români în domeniul locuințelor alternative, pregătiți să prezinte publicului cele mai recente tendințe și tehnologii din domeniu.

„Tiny House Festival reprezintă o platformă ideală care pune în evidență inovația reală și calitatea excepțională a producătorilor români. Aceștia au demonstrat la nivel global că pot oferi soluții de design inteligente și foarte eficiente, ceea ce ne dă încrederea să promovăm mai departe această nișă valoroasă a economiei românești”, au declarat Tudor și Anda Maxim, fondatori ai Tiny House Festival.

Vizitatorii vor găsi o diversitate de unități de locuințe alternative.  Un exemplu de investiție inteligentă este o casă modulară de 40 mp2, complet echipată, care include două camere, baie, sufragerie cu bucătărie open space, dotată cu sistem de instalații și climatizare.

De asemenea, vizitatorii vor avea acces la produse premium, precum corturi de glamping de 9 mp2, ciubăre ori saune portabile.

Sursa foto: comunicat de presa

După încheierea festivalului, unitățile de cazare vor rămâne pe faleza din Vama Veche pe tot parcursul sezonului estival, oferind oportunități de vacanță unice pentru vizitatori.

Casele modulare, tiny houses și corturile de tip glamping vor putea fi închiriate, permițând oaspeților să experimenteze confortul și inovația acestor locuințe alternative într-o vacanță memorabilă la malul mării.

Programul de vară va include concerte electrizante și petreceri tematice cu DJ, iar atmosfera va fi îmbogățită de concerte de saxofon și spectacole live de jazz. Mai mult, cei mici se vor bucura de un loc de joacă generos și vor avea parte de activități dedicate, precum ateliere de pictat sau spectacole de teatru pentru copii.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.