A început programul Școala de Vară la Muzeul Municipiului București

În plină vară, Muzeul Municipiului București își deschide porțile pentru cea mai captivantă ediție a programului „Școala de Vară la MMB” de până acum. Până la începutul lunii septembrie 2024, copiii vor putea participa la o varietate de ateliere organizate în locații emblematice precum Palatul Suțu, Muzeul Theodor Aman, Casa Filipescu-Cesianu și multe altele.

Această inițiativă promite o vacanță plină de descoperiri și învățare prin joacă. Înscrierile sunt deschise, iar locurile sunt limitate, astfel că toți cei interesați sunt invitați să se grăbească pentru a nu rata această oportunitate.

Atelierele din cadrul Școlii de Vară la MMB se vor desfășura în lunile iulie și august, dar și la început de septembrie 2024, la Palatul Suțu (Bd. I.C. Brătianu, nr. 2), Muzeul Theodor Aman (Str. C.A. Rosetti, nr. 8), Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151), Muzeul George Severeanu (Str. Henri Coandă, nr. 26), Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu (Bd. Lascăr Catargiu, nr. 21), Muzeul Victor Babeș (Str. Andrei Mureșanu, nr. 14A), Muzeul Frederic Storck și Cecilia Cuțescu Storck (Str. Vasile Alecsandri, nr. 16) și Muzeul de Artă Populară dr. Nicolae Minovici (Str. Dr. Nicolae Minovici, nr. 1).

Pentru înscrieri și detalii legate de fiecare activitate organizată în cadrul programului „Școala de Vară la MMB”, părinții sunt rugați să trimită un e-mail la adresa educatie@muzeulbucurestiului.ro. Înscrierile se fac de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 15.00, în limita locurilor disponibile. Participarea se face numai pe bază de înscriere și conform categoriei de vârstă indicată în descrierea fiecărui program.

PROGRAMUL ȘCOLII DE VARĂ LA MMB 2024 este disponibil aici

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.