Echipa naţională de fotbal a României revine în ţară în această seară și invită suporterii în Casa Tricolorilor

Foto: FRF.ro

Echipa naţională de fotbal a României, care a participat la Campionatul European din Germania – EURO 2024, unde a atins faza optimilor de finală, se întoarce în ţară în această seară (miercuri), la ora 23:20, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

„Echipa naţională de fotbal a României va reveni în această seară la Bucureşti, cu un zbor de la Frankfurt. Tricolorii vor ateriza la Aeroportul ‘Henri Coandă’ la ora 23:20 şi vor părăsi aeroportul prin salonul oficial. De aici, echipa se va deplasa direct la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, Casa Tricolorilor, unde suporterii care doresc să îi întâmpine îi pot aştepta”, menţionează FRF.

Federaţia Română de Fotbal face un apel către fani să nu vină la aeroport, deoarece nu va fi posibilă interacţiunea dintre echipă şi suporteri în acest loc.

De asemenea, nu toţi jucătorii echipei naţionale vor reveni în ţară în această seară.

Naţionala României a părăsit Campionatul European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a fost învinsă de echipa Olandei cu scorul de 3-0, marţi seara, pe Football Arena din Munchen, în optimile de finală.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.