Echipa națională de fotbal a României a fost întâmpinată de suporteri la întoarcerea de la EURO 2024

Sursa foto: Echipa națională de fotbal a României.facebook

Echipa naţională de fotbal a României, care a atins faza optimilor de finală la Campionatul European – EURO 2024, a fost întâmpinată la întoarcerea din Germania de câteva sute de suporteri, prezenţi, miercuri noaptea, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, cantonamentul tradiţional al primei reprezentative.

Fanii îmbrăcaţi în tricouri galbene şi fluturând steaguri tricolore i-au aşteptat pe jucători la poarta bazei sportive, în ciuda orei târzii.

Avionul care a transportat prima reprezentativă trebuia să aterizeze iniţial la ora 23.20, însă din cauza unor probleme tehnice a plecat cu întârziere din Frankfurt şi a ajuns pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni la ora 1.00.

Autocarul echipei naţionale a fost primit cu urale la Mogoşoaia în jurul orei 1:45, fanii scandând „România, România” şi „Suntem mândri de voi”. Jucătorii şi membrii staff-ului tehnic au fost aplaudaţi pe stadionul central al bazei de la Mogoşoaia, iar numele lor au fost scandate în mai multe rânduri.

La Bucureşti au ajuns doar 16 din cei 26 jucători care au făcut parte din lotul echipei naţionale pentru EURO 2024. Restul au plecat din Germania direct în vacanţă sau la cluburile de care aparţin şi care au început deja pregătirile pentru noul sezon competiţional.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.