Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală

Sursa foto: Poliția Română/facebook

Poliția Capitalei a făcut percheziții într-un dosar penal în care două persoane sunt suspectate de evaziune fiscală, fiind creat un prejudiciu de 860.000 de lei din comercializarea online de produse cosmetice.

„În fapt, în perioada iulie 2015 – noiembrie 2022, două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de 37, respectiv 48 de ani, în calitate de administratori ai unei societăți comerciale, ar fi omis să evidențieze în contabilitate și să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 7.900.000 de lei, provenite din comercializarea online de produse cosmetice. Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul cauzat, până la acest moment, este estimat la 860.000 de lei.

În vederea administrării materialului probator, la data de 3 iulie, au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară și două mandate de aducere, emise pe numele bănuiților.

În urma acestor activități, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, printre care un laptop, cărțile de identitate a două autoturisme și peste 18.000 de euro, în vederea recuperării prejudiciului. De asemenea, s-a dispus instituirea sechestrului asigurator asupra unui imobil și asupra a două autovehicule, în valoare de aproximativ 315.000 de euro.”, potrivit comunicatului trimis de Poliția Capitalei.

Sursa video: Poliția Română

Autor: Bogdan Verman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.