Doi bărbaţi au fost prinşi când comercializau droguri

Arhiva Sursa foto: Radu Șofran

Două persoane au fost prinse în flagrant în timp ce comercializau cocaină şi metamfetamină către consumatori din Capitală, fiind efectuată o percheziţie la domiciliul acestora unde au fost descoperite droguri de mare risc şi bani.

„La data de 07.07.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călărași împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în municipiul București, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în perioada iunie – iulie, un suspect a procurat, deținut și vândut în mod repetat, diferite cantități de drog de mare risc (cocaină) către consumatori din municipiul București.

La aceeași dată, acesta a fost prins în flagrant în timp ce, împreună cu un membru al familiei sale, comercializa cantitatea de 17 grame cocaină (drog de mare risc) și aproximativ 15 grame metamfetamină (drog de mare risc).

De asemenea, pe parcursul percheziției efectuate la locuința acestora au fost identificate și ridicate alte aproximativ 40 grame metamfetamină, cantitatea de 50 grame canabis, două grindere, suma de peste 18.000 lei, precum și alte mijloace de probă.”, potrivit comunicatului trimis de DIICOT.

Audierile se desfășoară la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Călărași.

Autor: Bogdan Verman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.