Un bărbat a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor

Foto: Poliția Capitalei/ facebook

Un bărbat de 47 de ani a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, după ce ar fi înjunghiat o persoană în faţa unui magazin din Sectorul 6 al Capitalei, a informat, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unui bărbat în vârstă de 47 de ani, cercetat pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Vineri, în jurul orei 22:38, în timp ce se afla în faţa unui magazin din Bucureşti, în Sectorul 6, agresorul a înjunghiat-o de două ori cu cuţitul în zona abdomenului pe persoana vătămată – un bărbat în vârstă de 57 de ani, provocându-i plăgi înjunghiate torace-anterior şi plăgi înjunghiate eviscerate în zona abdomenului superior, victima fiind salvată de intervenţia echipajelor medicale de urgenţă.

Agresiunile au fost exercitate în public, de faţă fiind mai multe persoane cărora le-au fost insuflate sentimente de teamă, revoltă şi insecuritate, fiind astfel tulburată ordinea şi liniştea publică. Până în prezent ancheta nu a stabilit motivul agresiunii, inculpatul refuzând să ofere un motiv plauzibil. Totuşi, s-a stabilit că şi inculpatul şi victima erau sub influenţa alcoolului”, arată anchetatorii.

Faţă de bărbatul de 47 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, informează Parchetul.

Autor: Bogdan Verman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.