A fost lansat trailerul oficial al unuia dintre cele mai aşteptate filme ale toamnei: „Gladiator II”!

Ridley Scott a revenit pentru a regiza mult așteptata continuare a filmului Gladiatorul, câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun film în 2001.

Paul Mescal joacă rolul unei versiuni adulte a lui Lucius Verus II, nepotul antagonistului primului film, Commodus (Joaquin Phoenix), puştiul salvat de către Maximus de uneltirile pline de cruzime ale unchiului obsedat de putere.

Russell Crowe nu se întoarce în sequel, rolul principal fiind interpretat acum de Paul Mescal (Normal People, Aftersun), actor britanic.

Restul distribuției îi include, printre alții, pe Denzel Washington, Pedro Pascal, Connie Nielsen, Derek Jacobi și Joseph Quinn.

Pascal şi-a descris personajul ca fiind „un general foarte, foarte bun, ceea ce poate însemna un ucigaş foarte bun”. Antrenat sub comanda lui Maximus, el încearcă să invadeze nordul Africii iar Lucius este descris de Macrinus cu „furia este darul tău”.

Trailerul oferă și o avanpremieră a coloanei sonore emoţionante – compusă din nou de Hans Zimmer.

Filmările au început în iunie anul trecut, dar au fost întrerupte de greva actorilor din SUA. Au fost reluate în decembrie şi s-au încheiat în ianuarie, cu excepţia unor scurte reluări luna trecută în Sussex. Data de lansare a filmului, la nivel mondial, este 22 noiembrie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.