Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe!

Weekendul aduce noi producții pe marele ecran, tocmai bune de văzut pe timp de caniculă și în zile de vacanță. În thrillerul Twisters (2024) Tornade, regizat de Lee Isaac Chung, ne întâlnim cu Glen Powell, Maura Tierney, Kiernan Shipka și Daisy Edgar-Jones.

Edgar-Jones joacă rolul lui Kate Cooper, o fostă vânătoare de furtuni, marcată de o tornadă devastatoare cu care s-a întâlnit în timpul anilor de facultate, si care acum studiază tiparele furtunilor în New York.

Este atrasă înapoi în câmpiile deschise de prietenul ei, Javi, pentru a testa a un sistem de urmărire a tornadelor inovator. Acolo se întâlnește cu Tyler Owens (Glen Powell), fermecătorul și nesăbuitul superstar pe rețelele de socializare care se bucură să poată posta aventura urmăririi furtunii împreună cu echipajul lui la fel de imprudent.

Tot pe marele ecran, cuplul Scarlett Johansson și Channing Tatum este exploziv, romantic si foarte antrenant. Îi vedem pe cei doi în comedia romantică Fly Me to the Moon (2024) Trimite-mă la Lună, regizată de Greg Berlanti.

Având pe fundal evenimentele extraordinare care au dus la misiunea NASA de a trimite oameni pe Lună, filmul prezintă relația turbulentă dintre Kelly Jones, o foarte talentată specialistă în vânzări, și Cole Davis, directorul responsabil cu lansarea misiunii.

Când președintele SUA subliniază că întregul proiect este prea important pentru a se pune problema unui eșec, Jones primește sarcina de a regiza o aselenizare falsă în cazul în care misiunea reală eșuează (whoops..:)

Dacă nu vrei la cinema, platformele de streaming aduc și ele titluri noi.

La 40 de ani de la premiera Beverly Hills Cop, Eddy Murphy se întoarce în rolul lui Axel F. Noua producţie este deja disponibilă pe Netflix, unde vom avea şi un nou sezon, al treilea, al serialului Vikings: Valhalla, o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai cunoscuţi vikingi din istorie.

Elite: Sezonul 8 vine cu un nou capitol din cel mai longeviv serial de ficţiune produs în Spania, care va prezenta noi poveşti de pe holurile Las Encinas.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim şi cu: Cobra Kai: Sezonul 6 Partea 1, Kleo: Sezonul 2, cu o fostă spioană est-germană în prim-plan, Unsolved Mysteries: Volumul 4, un serial captivant ce revine cu martori, ofiţeri de poliţie şi experţi care explorează cazuri nerezolvate, creaturi bizare şi alte evenimente stranii.

Mai poti adauga in lista de vizionat şi filmele American Sniper, Babylon, Clueless, Father Stu și Munich.

Am aruncat o privire și pe platforma de streaming Max și-ți spun ce nu e de ratat luna asta. Godzilla și Kong se unesc pentru a face față unei amenințări colosale din Hollow World care pune în pericol întreaga lume. Noul mega-capitol din MonsterVerse, „Godzilla x Kong: Un nou imperiu vine cu o aventură și îl urmărește pe Kong în călătoria din Hollow World în căutarea familiei sale.

Pe Max poti vedea și producția „Din alte vieți” („Past Lives”), în care, separați de mii de kilometri, Nora, o scriitoare, și Hesong, dragostea ei din tinerețe, sunt legați printr-o conexiune puternică. După mai bine de douăzeci de ani trăiți separat, aceste suflete pereche se reîntâlnesc pentru o scurtă perioadă în New York. 

Din 26 iulie, comedia romantică „Iubesc să te urăsc” („Anyone But You”) va fi pe Max. Sydney Sweeney și Glenn Powell îi interpretează pe Bea și Ben, doi tineri singuri, dar care nu se suportă din cauza unei neînțelegeri de la prima întâlnire. Când cei doi se reîntâlnesc în Australia, la o nuntă, se prefac că formează un cuplu.

Filmul nominalizat la cinci premii Oscar în 2023, „Zona de interes” („The Zone of Interest”), vine pe Max din 26 iulie. Filmul spune povestea comandantului de la Auschwitz, Rudolf Höss, și a soției sale, Hedwig, care își doresc să construiască o viață de vis pentru familia lor într-o casă lângă lagăr.

Din 18 iulie, „Spațiul sălbatic” („Wild, Wild Space”) va fi pe Max. Producția documentează rivalitatea dintre fondatorii companiilor de rachete Chris Kemp și Peter Beck în cursa pentru detronarea dominației cosmice a lui Elon Musk.

Lista documentarelor și a emisiunilor noi care vor apărea pe Max în luna iulie este completată de: documentarul „Faye” din 14 iulie, sezonul nouă din „Alaska: Ultima frontieră” („Alaska: The Last Frontier”), „Vreau o casă la plajă” („Buying the beach”) și „Expediție de coșmar” („Expedition from Hell: The Lost Tapes”).

Luna asta aduce evenimente sportive majore pe Max, culminând cu Jocurile Olimpice Paris. Din 26 iulie, Max va transmite integral Jocurile Olimpice.

Acestea sunt noutățile de pe platformele de streaming și premierele din cinematografe. Acum știi ce rămâne de văzut, de ascultat e www.bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.