Unde ne distrăm în acest weekend în București! Vezi lista evenimentelor

Relaxare la umbra copacilor pentru bucureștenii care vor rămâne în acest weekend, în oraș. La Casa Filipescu-Cesianu va avea loc prima ediție Artpulse Festival.

Publicul se poate bucura de evenimente pentru toate vârstele: muzică, dans și poveste, ateliere si spectacole pentru copii, o expoziție de pictură, tururi ghidate și concerte.

Intrarea este liberă. Detalii despre program gasiti AICI

In acest weekend pe Lacul Herăstrău are loc o sesiune de instructaj cu plăci SUP, în cadrul evenimentului Water Fest.

Organizatorii au pregătit, în special pentru tineri, competiții de caiace și Stand up paddle. Nu vor lipsi muzica live și show-urile, ne-a povestit George Sârluceanu – organizatorul fesitvalului.

Detalii despre Water Fest AICI

Începe proiectul Vara Verde în Parcul Natural Văcăreşti!

În Delta Văcărești vor avea loc activități atât pentru cei mici, cât și pentru adulți, precum tururi ghidate, spectacole de teatru cu păpuși și ateliere creative. Bucureștenii sunt invitați să se înscrie în cadrul lor, locurile fiind limitate.

Vezi programul evenimentelor din acest weekend AICI

Piscine şi ştranduri unde ne putem racori, in Bucureşti!

Daca nu au ati ajuns pe litoral, dar va e dor de bălăceală si de plaja, există alternative,  mai aproape de casă.

Vezi aici câteva sugestii pentru a-ti petrece weekendul!

Festivalul Internațional EUROPAfest, un eveniment care reunește jazz, blues, pop și clasic, aduce în fața publicului un program de neratat. Vezi aici programul evenimentelor.

Programul artistic din cadrul proiectului „Străzi Deschise – București, Promenadă urbană” de pe Calea Victoriei se anulează, pentru acest weekend, din cauza caniculei anunțate pentru zilele de 13 și 14 iulie.

Totuși, se vor instaura doar zonele pietonale și se mențin expozițiile organizate la interior, de Muzeul Municipiului București și Școala de Artă.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.