Restricții de circulație în nordul Bucureștiului!

Foto: TPBI

De astăzi, traficul rutier va fi restricționat în zona Piața Montreal – Piața Presei Libere. Lucrările la viitoarea stație de metrou Piața Montreal de pe Magistrala 6 impun închiderea celor trei benzi de circulație de pe Bd. Mărăști, spre Piața Presei.

Pentru pietoni, traversarea se va asigura pe la trecerile existente în capetele tronsonului de drum restricționat.

Și circulația mijloacelor de transport în comun va fi afectată, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI). Astfel, autobuzele liniilor 261, 304, 403, 441, 441B, 442, 443, 443B, 444, 446, 447, 447B, 448 și 477 vor circula de la intersecția Șoseaua București – Ploiești pe aleea de acces în parcarea Casei Presei, unde vor întoarce și vor staționa în apropierea Monumentului Aripi.

Tot de astăzi, vor fi înființate stațiile „Piața Presei”, una pe Șoseaua București – Ploiești, iar cealaltă pe aleea de intrare în Parcarea Casa Presei.

Restricțiile din zona Piața Montreal – Piața Presei Libere a fi trebuit să intre în vigoare încă pe data de 6 iulie, însă TPBI a solicitat amânarea acestora, astfel că Metrorex a decis ca traficul de pe Bd. Mărăști să se închidă de pe data de 13 iulie.

Magistrala 6 de metrou va avea 12 stații, pe o distanță de 14,2 kilometri, și va asigura legatura directă între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.