Judas Priest, DORO şi Skindread, la Festivalul Metalhead Meeting 2024 de la Romexpo!

Foto: Facebook / Metalhead Meeting

Judas Priest, DORO, Skindread, Alestorm, Kamelot, Moonspell şi Bucovina vor concerta la Festivalul Metalhead Meeting, care va avea loc, de miercuri până vineri, la Romexpo, în aer liber, informează organizatorii.

Festivalul are loc în Parcarea C, iar accesul se face din bulevardul Expoziţiei.

Accesul în zona de concerte va fi permis în prima zi de la ora 16.30, iar în următoarele două zile de la ora 15, informează Agerpres.

Show-urile încep în prima zi de la ora 17, pe Second Stage şi 17.30 pe Main Stage, iar în celelalte două zile de la 15.30 pe scena secundară şi de la 16, pe scena principală.

Mâine, pe scena principală sunt programate concerte susţinute de NeObliviscaris, Alestorm, Steel Panther. Judas Priest va urca pe scenă de la 21,30. Pe Second Stage vor concerta trupele Substance, Lone Survivors, Crimena şi Hyperia.

Joi, în a doua zi a festivalului sunt aşteptaţi la Main Stage formaţiile Amalgama, Bucovina, IHSAHN, Kamelot şi DORO.

Seria concertelor pe Second Stage începe joi cu Dambu, Ghost Warfare, Blax, Sense of Fear şi TIAMAT.

În ultima zi de festival, seria de concerte este deschisă la scena principală de JAMART, care îşi vor susţine show-ul de la ora 16. Urmează Infected Rain, Rotting Christ, Moonspell şi se încheie cu show-ul trupei Skindred. Pe scena secundară vor concerta Spinecrusher, Exuviath, Gerrar, Sickret şi Jungle Rot.

Organizatorii anunţă că în spaţiul de concerte va exista şi un Food Court cu Food Trucks generos, şi baruri. În perimetrul festivalului va exista şi o zonă de merchandise.

Cei care vor veni la festival trebuie să știe că va fi interzis accesul cu ghiozdane şi genţi de mari dimensiuni, sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, substanţe interzise cf. legii 143 / 2000, obiecte cu laser (cum ar fi pointere, brichete cu laser), umbrele (spectatorii sunt rugaţi în caz că se anunţă ploaie să vină cu pelerine), aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie.

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toţi participanţii vor fi percheziţionaţi de agenţii de securitate.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi primul ajutor în caz de nevoie, precizează organizatorii.

Copiii sub 10 ani au acces gratuit însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil. Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de un adult posesor de bilet valid. Organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor fără căşti de protecţie. Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului.

Accesul în spaţiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid. Posesorii de abonamente vor putea intra şi ieşi pe durata festivalului.

Posesorii de bilete de o zi nu vor primi brăţari, iar accesul li se va permite o singură dată, după scanarea biletului. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.