O pană de curent afectează două mari spitale din Capitală!

foto: Adriana Baciu

UPDATE 15.30: Problema penei de curent electric de la Institutul Clinic Fundeni a fost remediată. Managerul Institutului Fundeni a precizat că ENEL a anunţat rezolvarea situaţiei.

Știre inițială: Sunt probleme, în această după amiază, la Institutul Clinic Fundeni și la Institutul pentru Boli Cardiovasrdiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”.

Problema a pornit de la un transfomator din rețeaua electrică din zonă, care a provocat câteva întreruperi ale curentului electric, în cursul zilei de azi.

Zonele critice din cele două spitale funcționează în acest moment datorită generatoarelor, iar compania care furnizează electricitate lucrează la remedierea problemei, spun reprezentanții unităților medicale.

La Institutul C.C. Iliescu, situația este în acest moment sub control, iar toți paccienții care au nevoie beneficiază de îngrijiri medicale, inclusiv de intervenții chirurgicale, acolo unde este necesar, a declarat dr. Șerban Bubenek, purtătorul de cuvânt al Institutului C. C. Iliescu.

La Institutul Clinic Fundeni, în acest moment, sunt operații în curs, iar după remedierea problemei, și alți pacienți vor intra în operații, spune managerul spitalului, dr. Anca Coliță.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.