ASPA București a lansat un catalog online de adopție a cățeilor

Foto: ASPA Bucuresti/ Facebook

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) a lansat un catalog online, dedicat adopțiilor, unde pot fi văzuți toți câinii care se află în adăposturi și își caută un cămin iubitor.

Catalogul cuprinde fotografiile tuturor cățeilor disponibili pentru adopție, alături de povești și informații detaliate.

Tot în catalog vor fi găsite și detalii despre procedura de adopție, care implică o mare responsabilitate din partea viitorului stăpân. Este nevoie de o copie a Cărții de identitate, o dovadă de venit, precum și dovada că adoptatorul are unde locui.

După ce ați identificat un cățel care vă place, ne puteți contacta pentru detalii suplimentare și pentru finalizarea adopției, au informat reprezentanții ASPA București.

Catalogul online ASPA nu este doar o listă de animale disponibile pentru adopție, ci o fereastră deschisă spre poveștile lor. Fiecare cățel are povestea lui, plină de încercări și speranțe, iar acest catalog le permite potențialilor adoptatori să-i cunoască mai bine.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.