Aerial Art: Shoot, Discover, Share, eveniment dedicat frumuseții și diversității, are loc în Sectorul 3

Sursa foto: comunicat de presa

Aerial Art: Shoot, Discover, Share, un eveniment captivant dedicat explorării și celebrării frumuseții și diversității, are loc în Sectorul 3.

În colaborare cu profesioniști din domeniul fotografiei, filmării și artelor vizuale, proiectul pune în lumină punctele de interes, cultura și atmosfera efervescentă din Sectorul 3.

Aerial Art: Shoot, Discover, Share are ca obiectiv promovarea și evidențierea diversității culturale, istorice și arhitecturale a Sectorului 3. Astfel, se dorește implicarea activă a comunității în conservarea și promovarea patrimoniului local, având ca scop final crearea unui impact pozitiv și durabil în comunitate.

Programul evenimentului:

  • 12:00 – 21:00: Expoziție de fotografie și proiecții de filme
  • 17:00 – 20:00: Ateliere de artă
  • 18:30 – 19:15: Flash mob și concert jazz

Cetățenii Sectorului 3, și nu numai, sunt așteptați să exploreze frumusețea Sectorului 3, să-i înțeleagă istoria bogată și să se delecteze cu o zi plină de activități captivante și educative, învăluite în acorduri armonioase de jazz.

Evenimentul va avea loc mâine, 19 iulie, între orele 12:00-21:00, în parcul Al. I. Cuza. Participarea este gratuită, iar mai multe detalii pot fi văzute aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.