ARTmania Festival te cheamă la Sibiu

Sursa foto: ARTmania/facebook

Satyricon, The Flower Kings, Alpha Q, Monuments, Borknagar, Korn, Igorrr, Lavina, Spiritbox, Awake The Demons, Borknagar și Taine vin în perioada 26-28 iulie 2024 la ARTmania Festival, în Sibiu, au anunţat organizatorii printr-un comunicat de presă.

Program pe zile:

Vineri 26 iulie – Piața Mare

  • Satyricon
  • Lavina
  • Igorrr
  • Alpha Q
  • The Flower Kings

Sâmbătă, 27 iulie – Piața Mare

  • Korn
  • Spiritbox
  • TAINE
  • Borknagar
  • Awake The Demons

Mai multe detalii despre programul zilei de duminică, 28 iulie (la care vor avea acces posesorii de abonamente de 3 zile) vor fi anunțate în viitorul apropiat.

Abonamente și bilete pentru ARTmania Festival 2024: ultimele abonamente și bilete sunt la vânzare pe website-ul oficial www.artmaniafestival.ro și pe iabilet.ro.

Despre ARTmania Festival:

ARTmania Festival, primul festival românesc care a dezvoltat în România ideea de îmbinare dintre artă și divertisment, reprezintă o platformă dedicată promovării tuturor formelor de expresie artistică inspirate din cultura rock.

Începând cu 2006, ARTmania s-a consacrat drept principal promotor regional al proiectelor muzicale contemporane. Muzica este componenta de bază, dar reprezintă doar o parte din experiența pe care ARTmania Festival a dorit să o ofere iubitorilor de artă din România și din străinătate.

Încă de la început, ARTmania a fost gândită ca o platformă culturală care să ofere publicului diverse evenimente și moduri de a experimenta forme variate de expresie artistică, precum concerte, expoziții, lansări de carte și proiecții de film.

Fiind cel mai longeviv festival rock din România și una dintre mărcile cu cea mai îndelungată tradiție de pe scena culturală regională, ARTmania și-a conturat propria identitate prin intermediul unui concept îndrăzneț și al unui ambient special: Piața Mare a uneia dintre cele mai frumoase cetăți medievale din Estul Europei.

ARTmania explorează mereu drumuri noi, capitalizând experiența edițiilor anterioare, la care au concertat, între alții, Meshuggah, Porcupine Tree, Steven Wilson, Serj Tankian, Emperor, Devin Townsend, Dream Theater, Opeth, Wardruna, Die Toten Hosen, Nightwish, Within Temptation, Apocalyptica, HIM, Gathering, The Sisters of Mercy, Lacuna Coil, Helloween, Lacrimosa, Poets of the Fall și Deine Lakaien.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.