Guvernul a lansat campania „Calificăm România” pentru includerea la Programul Visa Waiver

Sursa foto: https://calificamromania.gov.ro/

Un pas mai aproape pentru renunțarea vizelor pentru America. Pentru reușita proiectului trebuie ca, până la data de 30 septembrie, cât mai mulți cetățeni români să își reînnoiască viza. În acest fel, vor ajuta la atingerea pragului de 3% prin creșterea numărului de vize aprobate.

„Poți pune umărul la un eveniment istoric. Accederea României în Programul Visa Waiver ar însemna că de acum înainte toate generațiile de români vor putea călători în SUA doar cu pașaportul.

Guvernul României s-a angajat să îndeplinească criterii tehnice de aderare la Programul Visa Waiver până la data de 30 Septembrie 2024 când se încheie anul fiscal american 2024. Printre acestea se numără și o rată de refuz sub 3% a vizelor SUA de tip B1/B2 – afaceri și turism acordate cetățenilor români în cursul anului fiscal 2024.

Este esențial pentru reușita proiectului ca până la data de 30 septembrie 2024 cât mai mulți cetățeni români să își reînnoiască viza SUA și astfel să ajute la atingerea pragului de 3% prin creșterea numărului de vize aprobate.”, se arată pe site-ul https://calificamromania.gov.ro/.

Detalii despre cum faci să aplici găsiți aici.

Sursa video: https://calificamromania.gov.ro/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.