Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Weekendul vine cu noi premiere pe marele ecran, unde Independența Film prezinta Nedoriții. Blocul 5 nu se predă – un film provocator despre curaj și justiție socială de Ladj Ly, regizorul francez cunoscut pentru portretizarea comunităților marginalizate.

Les Indésirables este o drama cu Alexis Manenti, Steve Tientcheu, Aurélia Petit, Anta Diaw si Aristote Luyindula. Cu un scenariu puternic și o distribuție care include actori talentați precum Anta Diaw și Alexis Manenti, filmul aduce în prim-plan povești autentice și emoționante.

Pierre (Alexis Manenti), un tânăr pediatru devenit primar, și Haby (Anta Diaw), o tânără devotată comunității, sunt prinși într-un conflict intens.

Hotărât să continue planul de reamenajare a orașului și de reabilitare a cartierelor sociale, Pierre vrea să demoleze clădirea 5 pentru reamenajare urbană, în timp ce Haby luptă să-și protejeze casa și comunitatea.

De data aceasta la cinema avem si o animatie pentru intreaga familie. În Arca lui Noe: Aventuri șoricești, personajele prind viata prin vocile actorilor Rodrigo Santoro, Marcelo Adnet, Alice Braga, Keith Silverstein si Ian James Corlett.

Animația urmărește doi șoricei, pe Vini, un poet carismatic, dar foarte timid, și pe Tito, un chitarist talentat și fermecător. Când vin ploile, doar un mascul și o femelă din fiecare specie au voie să urce pe Arca lui Noe. Cu ajutorul unein insecte și al norocului, Vini și Tito se strecoară pe Arcă și, împreună, evită o confruntare între carnivorele de pe corăbii și consumatorii de plante.

Acestea sunt noutățile din cinematografe. Acum știi ce rămâne de văzut, de ascultat e www.bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.