Poliţia Capitalei: Tânăr reţinut după ce a fost prins conducând beat şi fără permis

foto: Adriana Baciu

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost reţinut după ce a fost prins de poliţiştii bucureşteni conducând un autoturism sub influenţa alcoolului şi fără a deţine permis de conducere.

„Luni, în jurul orei 3,40, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autovehicul condus de către un bărbat, pe o stradă din sectorul 1. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest context, bărbatul a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi se află în stare de recidivă”, se precizează într-un comunicat al DGPMB.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ca urmare a săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Acesta va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.