A fost prins şoferul care a lovit cu maşina doi copii lângă parcul Pantelimon; are 17 ani şi nu are permis de conducere

Foto: Politia Capitalei/ facebook

Şoferul care a ucis cu maşina un copil şi a rănit un altul, duminică seară, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon, are 17 ani şi nu posedă permis de conducere, anunţă Poliţia Rutieră.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

„În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Brigada Rutieră, a fost identificat conducătorul autovehiculului, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 17 ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatele Alcooltest şi DrugTest, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ. De asemenea, a fost condus la sediul INML pentru prelevarea de mostre biologice”, transmite Poliţia Rutieră.

Un copil a murit, iar un altul a fost rănit după ce au fost accidentaţi, duminică seară, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon, şoferul vinovat fugind de la locul accidentului.

„Astăzi, 28 iulie a.c., în jurul orei 19.30, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Şoseaua Gării Căţelu, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon, în care a fost implicat un autovehicul şi doi pietoni. După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei”, informa, duminică, Brigada Rutieră.

S-a intervenit pentru aplicarea manevrelor de resuscitare asupra unuia dintre copii, în vârstă de 9 ani, însă medicii au constatat decesul acestuia.

De asemenea, al doilea copil accidentat, în vârstă de 7 ani, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.