JO 2024: Dezvăluirile înotătorului Vlad Stancu, după ce a ratat calificarea în finala de la 800 m liber!

Foto: FRNPM/ facebook

Înotătorul Vlad Stancu a ratat calificarea în finala probei de 800 m liber, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, după ce a obţinut al 30-lea timp din cele patru serii.

Sportivul a dezvălui, la finalul concursului de înot, că a fost diagnosticat cu Covid-19 cu câteva zile înaintea participării la Jocurile Olimpice.

„Acum trei zile m-au depistat cu Covid. Am stat la pat 2-3 zile, n-am mâncat deloc, doar am băut apă. Am stat foarte mult să mă gândesc dacă să renunţ sau nu, dar nu s-a putut. Sunt foarte trist, dar nu am ce face”, a a declarat pentru Agerpres dublul campion european şi vicecampion mondial la juniori.

Stancu speră să se recupereze până la participarea în proba de 1.500 m.

„E o arenă spectaculoasă, cu un public super. Păcat însă că nu am putut să performez pe măsură, sunt foarte supărat. Eu sper să-mi revin până la proba de 1.500 de metri, pentru că respirator şi muscular sunt la pământ. Dacă înotam probe de 100 sau 200 de metri ar fi fost mai bine, dar cum înot probe de 8 minute, respectiv 15 minute, sunt foarte afectat respirator şi muscular”, a adăugat sportivul în vârstă de 18 ani.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.