Metrorex achiziţionează servicii de proiectare şi execuţie pentru lucrări de arhitectură şi compartimentări în staţiile de pe Magistrala 6

Metrorex intenţionează să achiziţioneze, prin Sistemul de Achiziţii Publice (SEAP), servicii de proiectare şi lucrări de execuţie pentru compartimentări, lucrări de arhitectură, finisaje, instalaţii electromecanice, telecomunicaţii cale de rulare, în toate staţiile de pe Magistrala 6 1 Mai – Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

„Metrorex a publicat în Sistemul de Achiziţii Publice (SEAP), în data de 31.07.2024, anunţul de participare prin care a fost demarată procedura de atribuire, prin ‘licitaţie deschisă’, a contractului de achiziţie sectorială având ca obiect: ‘Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă (Magistrala 6 1 Mai – Otopeni). Pachet 2: Proiectare şi execuţie lucrări de arhitectură, cale de rulare, instalaţii electromecanice şi curenţi slabi’. Valoarea estimată a contractului este de de 1.668.847.816,00 lei, fără TVA, iar durata estimată a contractului este de 44 de luni”, se arată în anunţul companiei.

Sursele de finanţare ale contractului sunt asigurate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 10 septembrie 2024 iar criteriul de atribuire a contractului este „cel mai bun raport calitate-preţ”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.