Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

La sfârşit de săptămâna şi început de august, avem noi premiere pe marele ecran. „Trap!” (Capcană misterioasă) este un thriller, cu Rolando Davila-Beltran, Josh Hartnett şi Hayley Mills.

Un tată și fiica lui adolescență participă la un concert pop, unde realizează rapid că se află în mijlocul unui eveniment sinistru. Scris și regizat de M. Night Shyamalan, “Capcană misterioasă” îi are în rolurile principale pe Josh Hartnett, Ariel Donoghue, Saleka Shyamalan, Hayley Mills și Allison Pill.

Animaţia din cinematografe este „Harold and the Purple Crayon” (Harold și creionul fermecat), cu Zachary Levi, Zooey Deschanel, Jemaine Clement şi Alfred Molina.

În interiorul cărții sale, aventurosul Harold poate da viață oricărui lucru pe care îl desenează cu creionul său purpuriu. După ce crește și se desprinde din paginile cărții pentru a ajunge în lumea fizică, Harold descoperă că are multe de învățat despre viața reală.

Luna august aduce noutăți interesante pe platf de streaming Netflix, cu titluri care ne vor ține ceva vreme în fața ecranului. Pe lista celor mai așteptate producții avem sezonul 4 al serialului „The Umbrella Academy”, in care Frații Hargreeves revin în forță.

După evenimentele haotice de la Hotel Oblivion, aceștia trebuie să se descurce fără puterile lor, adaptându-se la o nouă normalitate. Serialul este bazat pe seria de romane grafice scrise de Gerard Way și ilustrate de Gabriel Bá. Creat pentru televiziune de Steve Blackman, acest sezon promite să aducă răsturnări de situație și momente emoționante.

Tot pe Netflix vedem si un nou sezon din „Emily in Paris”. Viața ei  devine și mai complicata. După evenimentele de la nunta lui Camille și Gabriel, Emily se află într-o situație dificilă, oscilând între doi bărbați importanți din viața ei.

La serviciu, echipa Agence Grateau trece prin restructurări, iar Sylvie trebuie să rezolve o problemă din trecut pentru a-și salva căsnicia.

Lista filmelor de pe Netflix include titlurile „The Union”, care ne introduce în lumea superspionilor și a agenților secreți, iar „Daughters” este un documentar care explorează complexitatea relațiilor familiale afectate de sistemul de justiție penală.

Pe lângă acestea, august vine şi cu alte noutăți: „A Good Girl’s Guide to Murder”, un serial bazat pe romanul lui Holly Jackson, urmărește o studentă care investighează o crimă nerezolvată dintr-un orășel englezesc. De asemenea, „Pretty Guardian Sailor Moon Cosmos The Movie” revine cu noi aventuri ale îndrăgitei eroine, Sailor Moon. Avem şi seria „Lost”, alături de filme precum „Bohemian Rhapsody”, „Call Me By Your Name”, „Her”, „Passengers” și „Split”.

Acestea sunt noutăţile ce apar pe Netflix, şi premierele din cinematografe. Acum știi ce rămâne de văzut, de ascultat e www.bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.