VIDEO – Andreea Bălan: „Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră. Totodată mi-am dorit și copii și atunci mental am găsit reziliența și puterea să pot să le îmbin.”

Cu toată căldura din ultima perioadă mai este nevoie și de o „Ploaie de vară”. De data aceasta, Andreea Bălan te răcorește cu cea mai recentă piesă pe care a lansat-o chiar de ziua ei. Melodia îți dă o stare de bine de la primele acorduri pentru că este plină de energie și surprinde esența sezonului estival. Andreea Bălan a venit la București FM pregătită să ne spună mai multe despre proiectele ei.

Artista a pregătit această piesă cu gândul la vacanță. „A venit vara și voiam să lansez ceva specific sezonului. Mi se pare că sună foarte, foarte fresh. Am filmat videoclipul în Dubai pentru că am fost acolo la începutul verii. Nu este singurul filmat, urmează să vă mai delectez cu încă două videoclipuri foarte frumoase filmate acolo. Piesa este făcută în studioul lui Marius Moga.”

Pentru Andreea Bălan întoarcerea în Dubai este mereu plină de evenimente. „Vreau să îmbin utilul cu plăcutul și să le ofer fetițelor mele o vacanță, o iau și pe mama cu noi. Cam două zile din cinci filmez și în restul timpului mă distrez cu fetițele mele. Este foarte greu să fiu și mamă și apoi să mă sucesc și să mă duc să filmez, dar m-am obișnuit, mi-am dorit cariera aceasta de ani și ani de zile.”

„Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră. Totodată mi-am dorit și copiii și atunci mental am găsit reziliența și puterea să pot să le îmbin.”

Fetița cea mare vrea să calce pe urmele mamei. „Cea mare zice că vrea să fie ca mami, cea mică este mai mult cu animaluțele, bebelușii, câteodată vrea să fie doctor veterinar, altă dată neonatolog. Ellei, pentru că am și cântat cu ea pe melodia Copilărie, anul trecut, îi place foarte mult pe scenă și vrea să vină la cât mai multe concerte cu mine.”

Invitata ne mărturisește că se simte ca acasă la Radio România. „Când eram eu micuță și mi-am început cariera veneam aici, atât în formula Andre, cât și singură. Printre amintirile mele preferate de aici, la Sala Radio, se numără foarte multe evenimente la care cântam și îmi plăcea foarte mult. Clădirea are o eleganța aparte.”

Omagiul celor 30 de ani de carieră va avea loc printr-un concert la Sala Palatului. „Muzica poți s-o faci până când închizi ochii pentru că este muzică de suflet și te poți adapta și poți să-ți schimbi stilul în funcție de trăirile tale, cu cât avansezi în vârstă. Am norocul de a avea această carieră de 30 de ani, în condițiile în care am împlinit 40 de ani, am schimbat prefixul anul acesta.”

„De aceea fac acest concert la Sala Palatului, pe 16 octombrie. Vă aștept pe toți. Va fi un spectacol unic pentru că mă voi depăși ca artist. Eu în general fac show, dar acolo o să fie ceva spectaculos. Va fi un spectacol muzical și vizual de excepție, o experiență pentru toți cei prezenți acolo. Biletele se găsesc pe iabilet.ro. Și voi face toată istoria mea personală și muzicală, pe capitole.”

„Vom începe cu capitolul Andre și vom termina cu prezentul. Așa că va fi ca o poveste, de aceea se și numește Povestea sufletului meu. Aproape totul este gata de la costume, la coregrafii, la concept, la regie, tot. Lucrez la acest eveniment de peste șase luni de zile și urmează doar să punem în practică. Deja de săptămâna viitoare începem repetițiile cu bandul și cu dansatorii.”

Hai cu un play la videoclipul de mai sus pentru a afla de ce trebuie să îți răcorească și ție playlistul noua lansare!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.