Evenimente de neratat, în acest weekend, în București

Străzi deschise ARCUB/ foto: Alex Nechez

În weekendul 10-11 august, „Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană” pe Calea Victoriei vine în întâmpinarea bucureştenilor şi turiştilor cu activităţi şi ateliere educative pentru copii, momente artistice de dans, expoziţii de artă contemporană şi tradiţională şi surprize captivante.

Vezi AICI Programul artistic „Străzi deschise” 

Tururi ghidate, ateliere și spectacole de teatru vor avea loc weekendul acesta în Delta Văcărești din Capitală.

Organizatorii vă dau întâlnire sâmbătă și duminică la ora 8.00, la intrarea dinspre blocurile Asmita Gardens iar participarea este gratuită.

Mai multe detalii AICI

Vineri de la 18.30, va avea loc deschiderea expozitiei temporare de fotografie FotoSinteze.Parcurile din Bucuresti.

Publicul va putea admira la Muzeul Antipa fotografii despre biodiversitate, responsabilitate, timp, iubire. Intrarea la vernisajul este liberă, apoi expoziția va face parte din circuitul de vizitare până pe data de 15 septembrie 2024.

Iubitorii de animale sunt aşteptaţi, sâmbătă, la un nou târg de adopţii ASPA, organizat în Parcul Bazilescu din sectorul 1.

Detalii despre targ AICI

Gurmanzii sunt asteptati la Anatolian Food Fest pe 10 si 11 august pe Bulevardul Kiseleff cu bunătăți tradiționale turcești, precum lahmacun, gozleme, diferite tipuri de Kebab, și bineînțeles, deserturi precum: baclava, înghețată turcească, cataif, care merg perfect cu o cafea la nisip sau un șerbet!

Mai mult de atât, vă puteți bucura de dervișii rotitori, cântăreți, dansatori sau momente magice pentru copii. Organizatorii promit spectacole pe cinste în cele două zile!

Filme celebre rulează pe ecrane instalate în aer liber în cinci parcuri din Sectorul 6, accesul fiind gratuit.
Filmele se văd în spatiile amenajate din Piaţeta Favorit, Parcul Drumul Taberei, Parcul Liniei, Parcul Crângaşi şi Parcul Marin Preda.

Vezi AICI programul „Cinema sub stele”

Daca nu ati ajuns pe litoral, dar vă e dor de bălăceală si de plaja, există alternative, mai aproape de casă.

Vezi aici câteva sugestii pentru a-ti petrece weekendul!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.