Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Weekendul a adus noi titluri pe marele ecran. Fanii genului comedie-actiune SF au de văzut filmul ”Borderlands”, regizat de Eli Roth. Distribuția vine cu nume sonore precum Jamie Lee Curtis, Jack Black, Kevin Hart, Cate Blanchett, Gina Gershon, Ariana Greenblatt, Olivier Richters și Edgar Ramírez.

Lilith (interpretată de Blanchett), o infamă vânătoare de recompense cu un trecut misterios, se întoarce cu reticență la casa ei, Pandora, cea mai haotică planetă din galaxie. Misiunea ei este să o găsească pe fiica dispărută a lui Atlas (Ramírez), cel mai puternic nemernic din univers.

Lilith formează o alianță neașteptată cu o echipă de neadaptați – Roland, un mercenar experimentat aflat în misiune, Tiny Tina o preadolescentă sălbatică demolatoare, Krieg, protectorul musculos al Tinei, Tannis (Curtis), un om de știință ciudat care a văzut de toate, și Claptrap, un robot înțelept. Împreună, trebuie să înfrunte o specie extraterestră și bandiți periculoși pentru a descoperi unul dintre cele mai explozive secrete ale Pandorei.

Filmul este bazat pe una dintre cele mai bine vândute francize de jocuri video din toate timpurile. Așadar, bun-venit la Borderlands!

”Totul se termină cu noi” este o dramă romantică în care ne întâlnim cu Blake Lively, Jenny Slate, Brandon Tyles, Justin Baldoni și Hasan Minhaj.

”It Ends with Us”, regizat de Justin Baldoni aoune povestea lui Lily, care crede că a găsit dragostea adevărată alături de Ryle, dar când un incident dureros îi declanșează traume din trecut, trebuie să decidă dacă dragostea e suficientă pentru căsnicia lor. Lucrurile se complică și mai mult atunci când, în viata ei, reapare prima iubire.

Acestea sunt noutăţile de văzut pe marele ecran, de ascultat e www.bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.