48 de percheziții în București privind comercializarea de produse contrafăcute

Captura Video Politia Romana

Poliția Capitalei informează că au fost puse astăzi în executare 48 de mandate de percheziție domiciliară, în Municipiul București, într-un dosar penal de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat că, la o adresă din Capitală, unde este amplasat un complex comercial, 50 de persoane ar comercializa produse, respectiv articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii ce poartă semne identice cu ale unor mărci protejate, susceptibile a fi contrafăcute.

La percheziții au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, iar persoanele vizate vor fi audiate, față de acestea urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Acțiunea este efectuată de poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 2 și beneficiază de sprijinul serviciilor de investigare a criminalității economice – Sectoarele 1- 6 Poliție, al Brigăzii Rutiere din cadrul Poliției Capitalei, precum și de sprijinul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

UPDATE: În urma efectuării perchezițiilor, a fost dispusă închiderea complexului comercial respectiv, întrucât s-a constatat lipsa autorizațiilor de funcționare.

De asemenea, au fost identificate și ridicate bunuri de interes în cauză, în vederea confiscării, în valoare totală de peste 1.000.000 de euro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.