„Fluturi, fluturi”, spectacol cu Maia Morgenstern și Marius Manole, premieră găzduită de TNB

Duminică, 1 septembrie, de la ora 20:00, are loc premiera spectacolului de teatru „Fluturi, fluturi”, cu actorii Maia Morgenstern și Marius Manole în rolurile principale.

Spectacolul spune povestea unei femei singure, o femeie care își joacă în propria viață rolul pe care își dorește să-l prezinte lumii: o femeie puternică, frumoasă și independentă, care s-a lăsat curtată și iubită de bărbați cu statut material și social, fără a se supune vreunuia dintre ei. Edda, căci despre ea este vorba, este femeia pentru care familia și copiii sunt poveri, piedici în calea desfășurării narcisismului. Este femeia care nu poate face distincție între realitate și iluzie, care trăiește în propria lume și care refuză să accepte realitatea. Este o poveste de viață care se derulează de la finețea comediei spre profundul dramatism, o poveste despre iluzie, vise, iubire, adevăr și asumarea lui. 

Pe cele trei personaje din distribuție le regăsim astăzi în diverse familii, părând a fi universale. Noua premieră, „Fluturi, fluturi” va impresiona prin originalitatea montării, a spațiului de joc, prin elementele vizuale (desen în nisip), printr-o muzică originală care va puncta fiecare moment comic sau dramatic și, nu în ultimul rând, printr-o distribuție perfectă: Maia Morgenstern, Marius Manole și Alexandra Paftală, anunță producătorul  ProTicket.ro.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.