VIDEO: „Este chiar un pic mai ritmată și un fel de continuare a acestei piese – tot pe party, tot pe voie bună, tot după despărțire. Deja merge foarte bine pe Tiktok.”- JO pregătește o nouă lansare după hitul „Să mai petrecem”

Dacă ai iubit din tot sufletul și cu toate acestea inima ta s-a frânt, cu siguranță vei rezona cu următorul single. JO aduce în playlistul din această vară piesa „Să mai petrecem” care te va ridica din scaun la fiecare ascultare. Versurile sensibile și mesajul puternic vorbesc despre regăsirea de sine în suferință. Artista a povestit in matinalul București FM cum a apărut piesa.

JO a mărturisit ca se află în topul personal de piese create. „Să știți că este una dintre piesele preferate din repertoriul meu. După ce am terminat-o am spus că îmi place cel mai mult dintre toate cele pe care le-am făcut. Chiar dacă eram înnebunită după ea, acum, ascultând-o de foarte multe ori am ajuns să mă plicisesc, dar este în regulă, așa fac în general cu toate piesele care îmi plac foarte mult, nu doar cu piesele mele.”

Mai trebuie să avem puțină răbdare pentru că artista promite un nou hit, o completare a precedentului. „Urmează să lansez o altă piesă în 2 săptămâni sau în 3 săptămâni. Încă nu m-am hotărât dacă pe 27 august sau pe 3 septembrie, depinde când îmi fac ziua de naștere. Este chiar un pic mai ritmată și un fel de continuare a acestei piese tot pe party, tot pe voie bună, tot după despărțire. Deja merge foarte bine pe Tiktok, se numește „Să curgă șampania.”

„Să mai petrecem este o piesă ritmată cu niște versuri sensibile. A fost scrisă pentru fiecare om care a simțit că trebuie să ajungă în club să-și înece puțin amarul la o petrecere. Următoarea este despre a pune stop, în care spui gata, am scăpat de această greutate de pe suflet și sunt bine.”

„Lansarea o să o să coincidă cu petrecerea de ziua mea, mai ales că schimb și prefixul anul acesta. Nu știu dacă vreau să mi se mai spună La mulți ani, așa cu puțini e ok. Aș vrea să rămân la aceștia pe care-i am acum să nu fie mai mult.”

Schimbarea prefixului nu este ușoară. „Trec printr-o criză a vârstei, înțeleg că asta de la 30 e ultima, după, se pare că oamenii încep chiar să fie ok cu ei și la 30 de ani de fapt cică începe maturizarea, mai ales la femei. Toate chestiile acestea probabil mi le-au zis niște alte doamne care s-au frustrat destul de mult că au avut criza și după aceea au zis că trebuie să intre în acceptare.”

„Prima criză la 25 am avut-o, m-am speriat că mai este puțin până la 30. Ia uite-mă la 30 cum am încă una.”

JO se pregătește de o super experiență pentru a își reîncărca bateriile. „La mine nu există aceste minivacanțe pentru că nu funcționez după sistem. Am avut o vară plină, îi mulțumesc Dumnezeu am avut foarte multe concerte, am fost plecați în continuu, nu știu dacă am avut un weekend liber. Am avut o vară plină de proiecte, de concerte, de studio, de piese, de organizat, de făcut chestii. N-am fost plecată nicăieri, dar în general nu prea pot să plec în sezon.”

„În schimb, plec în Amsterdam în 4 zile pentru că mă duc la concert Justin Timberlake, sunt mega fericită că pot participa, abia aștept să-l văd. Sunt supărată că n-am reușit să ajung la Untold acum în weekend pentru că mi-aș fi dorit super mult să-i văd pe Sam Smith și Burna Boy.”

Hai cu un play la videoclipul de mai sus pentru a o asculta pe JO care te va convinge să bagi noua melodie pe repeat o perioadă!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.